Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Informasjon om phd prosjekt til Ragnvald

Ragnvald startet 1.jan 2018 på OsloMet som stipendiat. Prosjektbeskrivelsen kan du laste ned her.

I prosjekbeskrivelsen står det at jeg ønsker å starte et eget opplæringskontor. Dette har vi nå fått til gjennom et samarbeid med 3 bedrifter som har ansvar for Romerike Flerfaglige Opplæring Kontor www.rfok.org  som vi samarbeider tett med.

Siden det ikke er rom for å jobbe med ungdom som enda ikke har fått lærekontrakt i et opplæringskontor har jeg startet et læringssenter.

Omsorgsverket AS læringssenter hjelper ungdommer inn i salgsfaget i tett samarbeid med NAV og et RFOK slik at vi kan gjøre alt det som jeg ønsket i prosjektet. Se mer info her

Omsorgsverket AS er et firma med svært mange ulike forretningsområder. Disse kan du lese mer om her

PHD prosjektet varer fra 1.jan 2018 til 31.des 2021. Omsorgsverket og aktivitetene der skal gå videre også etter PHD prosjektet

Phd prosjektet vil ikke bli endret vesentlig selv om Omsorgsverket AS ikke selv kan være lærebedrift eller opplæringskontor. Vi vil nå være et læringssenter som er en "fri" tittel som forteller at vi er et senter for læring - vi vil nå foreløpig konsentere oss om salgsfaget men ser at det kan være behov for flere fag senere.

Før ungdommene begynner i lære vil vi ved hjelp av NAV tilby å hjelpe ungdommer til å få arbeidstrening i  markedsføring, salg og tilrettelegging for konserter og andre aktiviteter for bedrifter og organisasjoner.

Til phd prosjektet vil vi hente inn "data" i form av erfaringer og intervjuer fra ungdommene vi samarbeider med samt andre opplæringskontor slik at denne delen av arbeidet også kommer med i oppgaven.

Et læringssenter er en "fri" tittel som alle kan ta hvis de holder på med opplæring. Som eksempel er det et privat firma på utøya som kalles Utøya læringssenter. Andre læringssenter er knyttet til bilblioteker eller andre senter for læring.

På vår informasjonside om læringssenteret kan du lese mer om vårt tilbud.

Ta gjerne kontakt med meg om phd prosjektet på mobil 95751335 eller ragnval@oslomet.no 

Som endel av phd prosjektet skal også www.yrk.no lanseres med resultater fra forskningen og tydlige film eksempler på hvordan man kan jobbe med praktisk og konkret opplæring i yrkesfag.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn